Яремче ресторан Гуцульщина

Яремче ресторан Гуцульщина

Прикарпатський край та містечко Яремче зокрема, славні не тільки неймовірною природою Карпат, а й унікальними гуцульськими традиціями та неповторним колоритом. Саме заради цього, більшість туристів і відправляються в Яремче.
Серед неодмінних складових колориту є, безперечно, гуцульська кухня. Карпатські ліси та луки щороку дарують щедрий урожай делікатесних грибів та ягід, які згодом стають складовими смачних та корисних страв.
Скуштувати страви гуцульської кухні і одночасно зануритися в культуру старовинного карпатського краю можна в ресторані Гуцульщина в Яремче. Власне кажучи, це не просто ресторан, це ресторан-музей, виконаний в традиційному гуцульському стилі.
Будівля з різьбленого дерева, в інтер’єрі – предмети побуту та старовинні речі. Навіть керамічний посуд виконано за спеціальним замовленням косівськими майстрами! Колориту додають офіціанти в традиційних гуцульських костюмах та жива музика з відповідним репертуаром.
Грибна юшка, банош з бринзою та шкварками, мариновані гриби, смажена форель, запашний домашній хліб та безліч інших страв гуцульської кухні запропонують вам в Яремче ресторан Гуцульщина. Зрештою, в меню ресторану присутня також і європейська кухня.
Неповторний гуцульський колорит та вишукані страви – це ресторан-музей Гуцульщина в Яремче.

Популярні публікації